Wesela i imprezy okolicznościowe

Polityka plików cookies

§ 1. Definicje

  1. Administrator – Dom Weselny Pod Dębem, ul. Orkana 45, 58-307 Wałbrzych
  2. Cookies – dane informatyczne, niewielkie pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na Urządzeniach, za pośrednictwem których Użytkownik korzysta ze strony internetowej Administratora.
  3. Urządzenie – elektroniczne urządzenie, za pośrednictwem którego Użytkownik uzyskuje dostęp do strony internetowej Administratora.
  4. Użytkownik – oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.

§ 2. Stosowanie plików cookies

  1. Administrator za pośrednictwem strony internetowej wykorzystuje pliki Cookies.
  2. Informacje zgromadzone na podstawie plików Cookies wykorzystywane są w celach właściwej optymalizacji działania strony internetowej, a także w celach statystycznych oraz reklamowych.
  3. Pliki Cookies rejestrują aktywność Użytkownika strony internetowej rozpoznając Urządzenie, dzięki czemu strona internetowa wyświetlana jest w sposób zoptymalizowany do indywidualnych preferencji Użytkownika.
  4. Stosowane na stronie internetowej rozwiązania są bezpieczne dla Urządzeń Użytkowników korzystających ze strony internetowej Administratora. Nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników niebezpiecznego lub złośliwego oprogramowania.
  5. Administrator wykorzystuje dwa typy plików Cookies: 
    - Cookies sesyjne: to pliki, które są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm Cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika. 
    - Cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia. Mechanizm Cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

§ 3. Sposoby określenia warunków przechowywania kub uzyskiwania dostępów do cookies

  1. Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików Cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze strony internetowej Administratora będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików Cookies.
  2. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa powyżej, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu na Urządzeniu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  3. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.
  4. Ograniczenie stosowania plików Cookies może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Administratora.

Polityka prywatności

1. Administrator danych osobowych oraz podstawa i cele przetwarzania

P.H.U."Pod Dębem" Krzysztof Feledyn W Wałbrzychu z siedzibą pod adresem ul.Orkana 45, 58-307 może przetwarzać Pani/Pana dane osobowe jako administrator danych osobowych:

  1. na podstawie Pani/Pana zgody w celach marketingowych w zakresie: przygotowania i przedstawienia ofert usług; zawarcia umowy i jej realizacji

  2. na podstawie naszego uzasadnionego interesu w celach odpowiedzi na jakiekolwiek zapytania skierowane do naszej firmy;

  3. na podstawie przepisu prawa lub Pani/Pana zgody – w celach prowadzenia rekrutacji;

  4. na podstawie realizacji umowy – w celu realizowania umowy o pracę, umowy o świadczeniu usług lub umowy zlecenie.

Każdorazowo w momencie pierwszego zebrania od Pani/Pana danych osobowych otrzyma Pani/Pan konkretne informacje o celach i podstawie przetwarzania danych. W każdej chwili może Pani/Pan uzyskać te informacje kontaktując się z nami w sposób opisany w pkt. 4.

2. Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

P.H.U."Pod Dębem" Krzysztof Feledyn będzie przetwarzał Pani/Pana dane tylko przez taki okres, który będzie potrzebny do realizacji konkretnych celów przetwarzania, a następnie je usunie. 
Jednocześnie informujemy, że w przypadku zawarcia umowy o pracę lub umowy cywilnoprawnej, a także w procesie rekrutacji pracowników, będziemy przetwarzać Pani/Pana dane osobowe na innej podstawie prawnej.

Możemy przekazywać Pani/Pana dane osobowe:

  1. naszym dostawcom usług IT, takim jak dostawca usług hostingowych oraz serwis naszego systemu informatycznego;

  2. naszym partnerom biznesowym – podmiotom rachunkowym, obsługi biurowej, doradczym, współpracujących z nami innych podmiotów.

3. Prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych

W zależności od podstawy przetwarzania danych, przysługują Pani/Panu następujące prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych:

  1. prawo dostępu do danych osobowych,

  2. prawo żądania sprostowania danych osobowych,

  3. prawo żądania usunięcia danych osobowych,

  4. prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

  5. prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/Pana danych ze względu na Pani/Pana szczególną sytuację – w przypadkach, kiedy przetwarzamy Twoje dane na podstawie naszego prawnie uzasadnionego interesu,

  6. jeśli podstawą prawną przetwarzania jest zgoda – prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. prawo otrzymania od nas Pani/Pana danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie informatycznym nadającym się do odczytu maszynowego. Może Pani/Pan przesłać te dane innemu administratorowi danych lub zażądać, abyśmy przesłali je bezpośrednio do innego administratora. Jednakże zrobimy to tylko jeśli takie przesłanie jest technicznie możliwe.

Jeśli podstawą przetwarzania Pani/Pana danych jest udzielona przez Panią/Pana zgoda, można ją w każdej chwili wycofać poprzez kontakt telefoniczny pod numerem 608 32 52 55 lub wysłanie maila na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

4. Kontakt

Aby uzyskać więcej informacji o sposobie, w jaki przetwarzamy dane osobowe lub aby zrealizować którekolwiek z uprawnień opisanych w tej Polityce, prosimy uprzejmie o:

  • kontakt telefoniczny pod numerem 608 32 52 55

  • wysłanie maila na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  • przesłanie korespondencji na adres: ul.Orkana 45, 58-307 Wałbrzych

Wesele

Zapraszamy do położonego na wzgórzu, zdala od zgiełku miasta, domu weselnego z ogrodem.

Oferujemy

klimatyzowaną salę weselną dla 120 osób

apartament dla Pary Młodej

pokoje dla Gości weselnych

ogród i tarasy

scenerię na sesję fotograficzną

atrakcje dla dzieci

parking

 

ZOBACZ WIĘCEJ

Rozrywka

 

Zapraszamy na Sylwestra, Andrzejki, zabawy karnawałowe.

 

ZOBACZ WIĘCEJ

Imprezy okolicznościowe

 

Organizujemy komunie, bankiety, imprezy dla firm, chrzciny, stypy, inne imprezy okolicznościowe.

 

ZOBACZ WIĘCEJ

Imprezy dla firm

 

Zapraszamy na bankiety firmowe, przyjęcia oraz imprezy okolicznościowe i integracyjne dla firm.

 

ZOBACZ WIĘCEJ

Zadzwoń i dowiedz się więcej

 608 32 52 55

Informujemy, że na tej stronie wykorzystujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach statystycznych. Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to aby były zapisane w pamięci urządzenia.
Akceptuję